certificaat

Gedurende de afgelopen jaren heeft Rook & Zn B.V. zich ontwikkelt tot een professionele organisatie in de metaalsector. Werkprocessen worden constant verbeterd en er wordt geïnvesteerd in service & kwaliteit.

Naast de pijp- en krambeugels die wij produceren, maken wij ook nog vele andere producten. Op aanvraag van de klant kunnen wij alles naar hun wens produceren. Of het nu in staal (onbehandeld), gegalvaniseerd (thermisch of elektrolitisch) of RVS is. Niets is een probleem voor ons bedrijf.

Service & Kwaliteit


Rook & zn B.V. is al sinds 1930 actief in de metaalsector. In die periode heeft ons bedrijf zich weten te ontwikkelen tot een betrouwbare en vakkundige partner voor veel constructiebedrijven, pijpleidingbedrijven, handelsondernemingen, installatiebedrijven, offshore-industrie en voor de scheepsbouw

Werkprocessen worden constant verbeterd en er wordt geïnvesteerd in service & kwaliteit. Door onze jarenlange ervaringen zijn wij in staat om in te spelen op uw wensen. Wij leveren een breed assortiment uit voorraad.  Ook zijn wij gespecialiseerd in het produceren van speciaal op maat gemaakte producten.